Rhapsody kijkt naar Spotify, Pandora overtreffen met ter opknapbeurt

Rhapsody zou kunnen worden beschouwd als een van de leden van de oude garde als het gaat om digitale muziek streaming diensten.

Niet te verouderd, heeft Rhapsody wat verse updates van de site die gericht zijn op social media functies gekregen. Enkele van de hoogtepunten zijn

We hebben gekeken naar de sociale als de volgende ingrediĆ«nt dat ontbrak ontdekking recept, “Mark Keeney, vice-president van marketing voor Rhapsody International. Keeney voegde eraan toe dat Rhapsody ontwikkelaars gebouwd in veel van deze” lean-back ervaringen “als” 13 miljoen tracks kan intimiderend zijn.

Zeker deze functies kunnen helpen bij Rhapsody trekken muziekliefhebbers zo veel luisteraars waarschijnlijk worden overweldigd door de grote pool van keuzes als het gaat om digitale muziek lockers die omvatten (maar zijn zeker niet beperkt tot) Spotify, Sony Music Unlimited, Pandora, Amazon’s Music Cloud, Music Beta door Google en misschien zelfs een nieuwe keuze van Facebook later deze week.

Echter, Rhapsody verantwoordelijken zijn vrij zeker in het licht van de concurrentie die deze nieuwe functies een unieke rand zal handhaven.

Keeney beweerde dat Rhapsody biedt gebruikers meer controle over wat ze luisteren naar en een “grotere kans op ontdekking” dan Pandora doet. Zoals voor Spotify, Keeney legde uit dat, samen met de bonus van redactionele inhoud, zijn er meer toegangspunten tot Rhapsody – vooral in de woonkamer met de integratie op Vizio HDTV, TiVo boxes, en toegewijde apparaten van Sonos en Logitech.

Met 800.000 actieve gebruikers en een muziekbibliotheek dat de meeste van die van concurrenten kan outsizes, hebben ze een solide basis. Toegang tot een groot deel van de inhoud Rhapsody’s en functies zijn gratis, en er het kost $ 10 per maand voor onbeperkt downloaden naar mobiele apparaten en nog veel meer.

Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8

Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen

Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Mijn Radio: Een automatische playlist van 150 recent afgespeelde nummers die functioneert als een ‘sonic visitekaartje “die kunnen worden gebruikt om aanbevelingen te doen en de aansluitingen te vergemakkelijken; Social networking: Gebruikers kunnen verbinding maken met vrienden van Facebook, Twitter en Gmail te zien wat ze’ re luisteren naar en te delen wat ze te spelen bent; Redactionele inhoud: Rhapsody heeft een team van curatoren samengesteld voor het ontwerpen van playlists, razzia’s en het schrijven van exclusieve redactionele inhoud over klassieke en nieuwe artiesten, snelheid en prestaties: De nieuwe, gestroomlijnde ontwerp is bedoeld om het voor gebruikers gemakkelijker te vinden en afspelen van muziek te maken, afspeellijsten maken en zoeken naar nieuwe songs

Facebook voor het delen van media platform (gerucht) te lanceren; Streaming muziek showdown Facebook Music zal zeven launch partners (lek) hebben:? Welke klant past bij uw mobiele behoeften; Spotify zich aanmeldt 70.000 US betalende abonnees in de eerste week; Spotify lanceert eindelijk in de VS: genoeg om de massa’s tegen piraterij te onderdrukken?

Tabletten; Amazon brengt Alexa stem assistent naar zijn tabletten met verbeterde Fire HD 8; Amazon, Amazon duikt dieper in de voedingsindustrie met gratis restaurant leveringen; smartphones; Motorola kondigt $ 149 Moto G4 Play in de VS, nemen nu voorbestellingen; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle