Ruisonderdrukking technologie ingebouwd in de Apple A5-processor

Het is gebleken dat de A5-processor in de Apple’s iPhone 4S bevat licentie ruisonderdrukking technologie van een start-up bedrijf genaamd Publiek, en dat dit is waarschijnlijk de reden waarom de Siri voice-bijstand zal niet worden back-geport naar eerdere versies van de iPhone.

De details van het Publiek / Apple partnerschap werd onthuld in het papierwerk ingediend voor een beursgang van voorraad.

Wij verkopen onze producten aan Foxconn International Holdings, Ltd. en haar dochterondernemingen (gezamenlijk Foxconn) en Protek (Shanghai) Limited en haar dochterondernemingen (gezamenlijk Protek), die elk een belangrijke CM dat mobiele telefoons met onze processors bijna uitsluitend voor Apple produceert. In 2010 en de negen maanden eindigend op 30 september 2011, Foxconn en Protek gezamenlijk goed voor 82% en 79% van onze totale omzet, respectievelijk. We hebben een overeenkomst gesloten met Apple in 2008, dat onze relatie beheerst en onder welke wij verkopen aangepaste processors om Foxconn en Protek en licentie onze processor IP deze OEM voor andere mobiele telefoons.

Een iFixit teardown van de iPhone 4 had dedicated Publiek silicium blootgelegd, maar met de introductie van de iPhone 4S de “earSmart” technologie werd direct geïntegreerd in de A5-processor. earSmart is een slimme digitale signaalprocessor gebruikt om achtergrondgeluiden en zelfs andere stemmen te verwijderen, zodat oproepen beter in een rumoerige omgeving klinkt.

Met ingang in de drie maanden eindigend op 31 december 2011, heeft Apple ons processor IP in sommige van haar mobiele telefoons geïntegreerd.

Apple is ook een licentie voor de volgende generatie technologie verleend

Met ingang in de drie maanden eindigend op 31 december 2011, heeft Apple ons processor IP in sommige van haar mobiele telefoons geïntegreerd. Op grond van onze overeenkomst, zal deze OEM ons een royalty, op kwartaalbasis, voor het gebruik van onze processor IP voor alle mobiele telefoons in waarin het wordt gebruikt. We hebben een soortgelijke licentie voor deze OEM verleend voor een nieuwe generatie processor IP, maar dit OEM is niet verplicht om onze processor IP op te nemen in een van haar huidige of toekomstige mobiele apparaten.

Deze openbaring verklaart een aantal dingen

Zoals ik al eerder zei, als je Siri wilt, je moet betalen voor haar.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Waarom daar geen aparte Publiek chip in de iPhone 4S, de reden waarom de A5-processor was zo groot, waarom Apple Siri niet heeft backport eerdere handsets (hoewel de mensen in staat om Siri te draaien op de iPhone 4 zijn geweest, is het waarschijnlijk dat de kwaliteit zou lijden dankzij de eerdere generatie van noise-reductie)

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Waarom Apple’s A5 is zo groot – en de iPhone 4 zal Siri niet; Siri zuigt niet bandbreedte, is het de gebruikers dat te doen, en ze zijn goed recht om dat te doen; iPhone 4S ‘doubles’ dataverbruik … maar is Siri echt de schuld;? Apple’s Siri ‘doubles’ iPhone 4S dataverbruik, Siri, zal u ooit komen om mijn iPhone 4;? iOS 5.1 beta 2 nog steeds niet te pakken iPhone 4S / 4 batterij probleem; mijn top iOS-apps voor de iPhone en iPad

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeistof schade